Even voorstellen - Jetske Rovers

19 september 2024

Momenteel vervul ik de rol van Veiligheidskundige bij Apply, een functie die een breed scala aan taken omvat. Uiteindelijk hoop ik mij te richten op de ‘zachte’ kant van veiligheid, zoals Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA), cultuur en gedrag.

Kan je jezelf kort introduceren?
Mijn naam is Jetske Rovers en ik ben sinds 2 september werkzaam bij Apply als Veiligheidskundige. Hiervoor heb ik de opleiding Integrale Veiligheidskunde in Breda afgerond en ik heb daarbij ook mijn MVK behaald.

Ik heb met veel plezier vier jaar in Breda gewoond tijdens mijn studietijd, maar na het afronden van mijn studie besloten om te verhuizen naar het mooie Zeeland.

Waarom heb je voor Apply gekozen en wat is je functie binnen het bedrijf?
Ik heb ervaring opgedaan bij onder andere een adviesbureau en een offshore-organisatie. Wat mij aantrok tot Apply, was het kleine team, de korte lijnen, het afwisselende werk en de vrijheid om mijn eigen agenda in te delen. Binnen Apply wil ik ervaring opdoen op de verschillende gebieden waar de organisatie zich mee bezighoudt, maar uiteindelijk hoop ik mij te richten op de ‘zachte’ kant van veiligheid, zoals Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA), cultuur en gedrag.

Wil je in contact komen met mij? Dan ben ik bereikbaar op: 0113 - 40 55 88 of jetskerovers@applygroep.nl

WhatsApp ons

Waarmee kunnen wij je helpen?

WhatsApp ons