Dai Carter - Spreker Veiligheidsdag 2024

6 augustus 2024

Woensdag 13 november 2024 is het weer zover: De jaarlijkse Veiligheidsdag. Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv zal zijn kennis delen tijdens de Veiligheidsdag 2024.

Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv, leert je hoe je jezelf mentaal kunt wapenen tegen de wereld van nu. Door zijn kennis en ervaring is hij een expert op het gebied van mentale kracht. Maar wat is mentale kracht nu precies? En hoe kan het je helpen je te wapenen tegen de wereld van nu?

Dai stelt dat veerkracht en weerbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Als je de vaardigheid hebt om veerkracht en weerbaarheid toe te passen, zal dat je mentale kracht versterken. Dai geeft praktische tips zodat je kunt bouwen aan je mentale kracht, want de wereld van nu vraagt erom.

Mis de komende editie niet en bestel je ticket!

Over Dai Carter

Op zijn zeventiende koos Dai voor een leven als militair. Toen hij achttien was ging hij voor de eerste keer op missie naar Afghanistan. Het was zijn doel om commando te worden en op twintig jarige leeftijd haalde hij de loodzware commando opleiding. Daar begon zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij diende tien jaar bij het Korps Commandotroepen en ging acht keer op missie naar verschillende conflictgebieden.

Dai heeft als Special Forces Medic altijd een diepe interesse gehad in de fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van Mentale Kracht. Hij wilde graag deze kennis delen met een groter publiek en besloot er een boek over te schrijven. Naast het boek heeft Dai een model ontwikkeld waarmee organisaties en individuen hun Mentale Kracht kunnen versterken. Dai is een van de hoofd instructeurs in het succesvolle tv-programma: Kamp van Koningsbrugge.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op